tisdag 7 september 2010

Bubbly-brown

Glömde uppdatera i helgen. Det som hänt är egentligen att vår Nut-brown Ale är omtappad till sekundären och hade jäst ner till 1014. Bör kunna komma ner ytterliggare några pinnar men det kan bli tight då jäsningen verkar så gott som upphört. Hur smakade den då? Tja, med tanke på att vi fick addera 1 kg socker pga en mäskkatastrof så tycker jag ändå den smakar helt ok. Hade lite märklig syrlig beska, oklart va det står för. Tappning på flaska nu till helgen!

Börjar även bli dags att brygga pale-alen. Behöver dock kolla så att den ljusa karamellmalten som ska finnas på lager verkligen är så ljus som receptet förespråkar.

1 kommentar:

  1. Äntligen en uppdatering! Låter bra det här! När börjar ni trycka ordentliga etiketter? :) Kan kanske bidra med lite färg här på jobbet.

    SvaraRadera